Kokoaikainen ohjelmisto­suunnittelija

Nautitko ongelmanratkaisusta ja asiakkaan prosessien sujuvoittamisesta? Haluatko olla tukemassa hyvinvointialueiden käyttöönottoa? Oletko kiinnostunut laajassa käytössä olevan terveyden- ja sosiaalihuollon ohjelmistokokonaisuuden kehittämisestä?  

Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. 

Tarjoamme sinulle

Kokeneena ohjelmistokehittäjänä pääset osallistumaan ohjelmistokehityksen kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta ylläpitoon osana ketterää DevOps-prosessia. Hahmotat asiakkaan tarpeet sekä ratkaisut niihin joko uudelleenkäyttämällä tai laajentamalla nykyistä toiminnallisuutta tai rakentamalla uutta.  

Suunnittelet yhteistyössä asiakkaiden, palvelupäälliköiden ja muiden ohjelmistokehittäjien kanssa ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Suunnitellun toiminnallisuuden toteutat yhdessä muiden ohjelmistokehittäjien kanssa tehokkaasti ja laadukkaasti. Lisäksi autat toteutettujen toiminnallisuuksien käyttöönotossa ja ylläpidossa.  

Polyconilaisena pääset tekemään koodia itse kehittämämme Effector-järjestelmäkokonaisuuden parissa. Effector pitää sisällään web-, mobiili-, palvelin- ja työpöytäsovellukset, joiden avulla sote-alan ammattilaiset hallinnoivat esim. palveluseteleitä, hoitotarvikejakelua ja apuvälinepalveluita. Tuottamistasi toiminnallisuuksista suurin osa päätyy asiakkaiden käyttöön, joten työpanoksesi on aidosti ratkaiseva ja merkityksellinen.  

Tehtävänimike tarkennetaan tarvittaessa neuvottelujen yhteydessä lopullisen tehtäväkuvauksen sisällön perusteella. 

Sinulta toivomme

Polyconilaisia yhdistää palo ohjelmistokehitykseen ja kyky huomioida loppukäyttäjän näkökulma.  

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset: 

 • Vankan kokemuksen olio-ohjelmoinnista ja sen suunnittelumalleista 
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia sekä taitoa jakaa asiat sopiviin osakokonaisuuksiin jatkosuunnittelua ja toteutusta varten 
 • Laatukeskeisyyttä ja järjestelmällistä otetta, jolla nostat esiin kehityskohdat ja varmistat tehtävien suorittamisen huolella loppuun 
 • Hyvät suomenkieliset viestintä- ja vuorovaikutustaidot 
 • Soveltuvan korkeakoulututkinnon 

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen tietokantojen suunnittelusta ja käytöstä 
 • Kiinnostuksen monisäikeisyydestä ja sen hyödyistä sekä ymmärryksen siihen liittyvistä haasteista ja niiden selättämisestä 
 • Kokemuksen integraatioiden suunnittelusta ja rakentamisesta 
 

Polycon työnantajana 

Olemme noin 40 ammattilaista työllistävä, maltillisesti kasvava, suomalaisomisteinen ohjelmistotalo. Erityisen ylpeitä olemme tiiviistä yhteistyösuhteesta pitkäaikaisiin sote-alan asiakkaisiimme. Koodaamme ohjelmistomme itse ja mietimme yhdessä asiakkaidemme kanssa mihin suuntaan ohjelmistojamme kehitetään, jotta ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla sote-alan tärkeää työtä. Loistavat osaajamme sekä ketterä ja asiakaslähtöinen ohjelmistokehitystyömme ovat siivittäneet meidät markkinajohtajaksi jo apuvälinepalvelu- ja palvelusetelijärjestelmien toimittajana. Polyconilaisia yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä.  

Kasvun keskellä ykkösprioriteettimme on huolehtia henkilöstöstämme. Ajattelemme, että hyvinvoivat työntekijät saavat aikaan asiakkaidenkin näkökulmasta loistavimman lopputuloksen. Pienessä yrityksessä työskentelyn etu on se, että meillä jokainen tulee yksilönä kuulluksi. Yhdessä tekemisemme ulottuu työnteon lisäksi myös vapaa-ajalle erilaisten aktiviteettien, kuten peli-iltojen, luontoretkien ja yhdessä liikkumisen muodossa. Yhdessä koetuista asioista syntyy parhaat muistot. Tarjoamme työntekijöillemme hyvinvointia tukevan ympäristön mm. seuraavin keinoin: 

 • Huolehdimme joustavin ratkaisuin työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisesta 
 • Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut, kuten palkanlisänä maksettavan lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun, työmatkaedun, hyvinvointiedun sekä työterveyshuollon. 
 • Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaarassa. Työnteko onnistuu uudella, modernilla toimistollamme, jonka lisäksi mahdollistamme osittaisen etätyöskentelyn 
 • Perehdytämme sinut tehtävääsi. Meillä ketään ei jätetä pähkäilemään mahdottomuuksia yksin. Jokainen polyconilainen on valmis auttamaan sinua myös perehdytyksen jälkeen 
 • Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omalla osaamisella ja aktiivisuudella pääset vaikuttamaan siihen, minkälaiseksi urapolkusi meillä kehittyy 

Haluamme sinun kokevan meidät yhtä tärkeäksi kuin me koemme jokaisen polyconilaisen! 

Oletko sinä seuraava polyconilainen? 

Kiinnostuitko? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 10.6.2022 mennessä osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi. Toivomme, että kirjoittaisit hakemasi tehtävän nimikkeen hakemussähköpostisi otsikkoon.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana, joten laita hakemuksesi eteenpäin mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Mårten Jakobsson puhelimitse 040 563 9243 tai sähköpostilla marten.jakobsson@polycon.fi. 

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilö­tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointi­prosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Mårten Jakobsson
Teknologiajohtaja
marten.jakobsson@polycon.fi
p. 040 563 9243

#TEAMPOLYCON