Järjestelmä­asiantuntija

ETSIMME JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Hei sinä, saako hyvin toimivat tukipalvelut sydämesi sykkimään? Innostutko ongelmanratkaisusta ja ratkaisujen löytämisestä kiperiin kysymyksiin? Etsimme kasvavan tiimimme vahvistukseksi ylläpito- ja tukitehtävistä kiinnostunutta ja kehittymishaluista järjestelmäasiantuntijaa täydentämään asiantuntijatiimiämme.

Mitä tarjoamme?

Järjestelmäasiantuntijan roolissa pääset toimimaan sote-sektorille suunnatun toiminnanohjausjärjestelmämme Effectorin, tuttavallisemmin Effen, ylläpito- ja tukitehtävissä. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö asiakkaidemme pääkäyttäjien, järjestelmän loppukäyttäjien ja omien ohjelmistokehittäjiemme kanssa. Pääsetkin työskentelemään monipuolisessa työympäristössä erilaisten osaajien ja sidosryhmien kanssa.

Työpäiväsi sisältää mm. järjestelmään liittyvien tukipyyntöjen hoitamista puhelimitse ja sähköpostilla, uusien ohjelmistoversioiden ja versiotiedotteiden laadintaa, käyttöohjeiden ylläpitoa sekä muita ylläpitopalveluihin liittyvä tehtäviä. Osaamisestasi ja kiinnostuksenkohteistasi riippuen työtehtäviisi voivat kuulua myös esimerkiksi järjestelmän testaus, toimitusprojektien tukitehtävät, järjestelmään liittyvä uutisointi, sosiaalinen media.

Mitä toivomme?

Tärkeässä roolissa Polyconilla tehtävässä kuin tehtävässä on halu ylittää asiakkaan odotukset ja tuottaa asiakkaillemme markkinoiden parasta järjestelmäosaamista. Työssäsi kommunikoit monien eri osaajien kanssa, joten hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa työtehtävissäsi. Osaat myös hypätä sujuvasti loppukäyttäjän saappaisiin ja osaat selittää hänelle vaivatta teknisemmätkin asiat. Toivomme sinulta lisäksi hyvää priorisointikykyä ja osaamista hallita useita samanaikaisia työtehtäviä.

Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Polycon työnantajana

Olemme pieni ja maltillisella tahdilla kasvava ohjelmistoyritys, ja erityisen ylpeitä olemme tiiviistä yhteistyösuhteesta pitkäaikaisiin sote-alan asiakkaisiimme. Meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Toimistomme muuttaa pian Espoon Otaniemestä uusiin viihtyisiin tiloihin Leppävaaraan. Henkilöstöllemme tarjoamme joustavan mahdollisuuden etätyöhön.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Ilmoittaudu osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 6.12.2021 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Järjestelmäasiantuntija”. Paikka saatetaan täyttää jo hakuajalla sopivan henkilön löytyessä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan ja sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Eveliina Sirviö, jonka tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 050 361 1410 tai sähköpostilla eveliina.sirvio@polycon.fi.

#TEAMPOLYCON