Ohjelmistotestaaja

Oletko laadunvarmistuksesta innostuva tarkka tiimipelaaja? Etsimme nyt kasvavan asiantuntijatiimimme vahvistukseksi huolellista ja oma-aloitteista ohjelmistotestaajaa. Taustasi ei tarvitse olla ohjelmistoalalta, mutta kokemus tietojärjestelmien parissa työskentelystä on eduksi. Rooli on yrityksessämme uusi ja työnkuvasi muotoutuu siten kokemuksesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Mitä tarjoamme?

Ohjelmistotestaajan roolissa pääset toimimaan sosiaali- ja terveydenalan organisaatiolle suunnatun toiminnanohjausjärjestelmämme Effectorin, tuttavallisemmin Effen, testaus- ja laadunvarmistustehtävissä. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö ohjelmistokehittäjiemme sekä palvelupäälliköidemme kanssa.

Työpäiväsi sisältää muun muassa prosessitestausta, tyyppiongelmien testaamista ja prosessitestauskäytänteiden ja ohjeiden luomista. Osaamisestasi ja kiinnostuksenkohteistasi riippuen työtehtäviisi voivat kuulua myös esimerkiksi testauksen automatisoinnin sekä yrityksen laadunvarmistusprosessin ja -työkalujen kehittäminen.

Mitä toivomme?

Meillä tekemisen keskiössä on halu ylittää asiakkaan odotukset ja tarjota asiakkaillemme markkinoiden parasta järjestelmäosaamista. Työssäsi keskityt järjestelmän laadunvarmistamiseen, joten toivomme täsmällisyyttä ja sinnikkyyttä pureutua yksityiskohtiin. Käyttäjänäkökulman ymmärtämisestä on työssä merkittävä hyöty.

Arvostamme idearikkautta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Polycon työnantajana

Olemme pieni ja maltillisella tahdilla kasvava ohjelmistoyritys, ja erityisen ylpeitä olemme tiiviistä yhteistyösuhteesta pitkäaikaisiin sote-alan asiakkaisiimme. Meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Toimistomme muuttaa pian Espoon Otaniemestä uusiin viihtyisiin tiloihin Leppävaaraan. Henkilöstöllemme tarjoamme joustavan mahdollisuuden etätyöhön.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Ilmoittaudu osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.11.2021 mennessä. Otsikoithan sähköpostisi otsikolla ”Ohjelmistotestaaja”. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan ja sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Sanna Passila, jonka tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 045 314 5599 tai sähköpostilla sanna.passila@polycon.fi.

#TEAMPOLYCON