Ohjelmisto­suunnittelija (kokoaikainen)

Mitä teemme? 

Polycon Oy on espoolainen it-kokonaispalveluiden edelläkävijä, jonka Effector-tuoteperhe mahdollistaa julkisen sektorin tehokkaan prosessi- ja tiedonhallinnan.

Motivoitunut, osaava ja kehittyvä henkilöstö on avainasemassa, kun laajennamme toimintaamme.

Mitä toivomme? 

Meillä työskentelyn teknisenä edellytyksenä on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaaminen ja käytännön kokemus niiden hyödyntämisestä. Lisäksi arvostamme SQL-, Git- ja tietoturvaosaamista. 

Aidolla polyconilaisella on paloa ohjelmistokehitykseen ja kyky huomioida loppukäyttäjän näkökulma. Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja. 

Mitä tarjoamme? 

Tuotekehityksemme fokus on sosiaali- ja terveyspalveluiden digitalisaation myötä vahvasti siirtymässä verkkopalveluiden ja mobiiliratkaisujen puolelle. Tekemistämme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet, tavoitteena asiakkaan prosessien kehittäminen. Ohjelmistosuunnittelijana pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja toteuttamaan sekä pienempiä laajennuksia että suurempia kokonaisuuksia. Oma kiinnostuksesi ja motivaatiosi määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme. 

Polycon työnantajana

Tärkein voimavaramme on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö ja meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Annamme laajan perehdytyksen uusiin työtehtäviin ja työkavereiltakin saa aina tarvittaessa apua ja tukea. Meillä huolehditaan kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista, niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Otaniemessä, mutta syksyllä muutamme uusiin toimitiloihin Leppävaaraan. Tutustu Polyconiin työpaikkana nettisivuillamme tai somessa.

Oletko sinä seuraava polyconilainen? 

Kiinnostuitko? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.8.2021 mennessä osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi. Toivomme, että kirjoittaisit hakemasi tehtävän nimikkeen hakemussähköpostisi otsikkoon.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana, joten laita hakemuksesi eteenpäin mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa 5. – 9.7. välisenä aikana ja 9.8. jälkeen teknologiajohtaja Mårten Jakobsson puhelimitse 040 563 9243 tai sähköpostilla marten.jakobsson@polycon.fi. 12.7. – 6.8. välisenä aikana kysymyksiin vastaa Lasse Anderson puhelimitse 040 523 8678 tai sähköpostilla lasse.anderson@polycon.fi.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilö­tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointi­prosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Mårten Jakobsson
Teknologiajohtaja
marten.jakobsson@polycon.fi
p. 040 563 9243

#TEAMPOLYCON