Osa-aikainen ohjelmisto­kehittäjä

Palatko halusta kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi opintojen ohella? Tarjoamme osa-aikaista työtä tulevaisuuden lupauksille! 

Mitä tarjoamme?

Tuotekehityksemme fokus on sosiaali- ja terveyspalveluiden digitalisaation myötä vahvasti siirtymässä verkkopalveluiden ja mobiiliratkaisujen puolelle. Tekemistämme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet, tavoitteena asiakkaan prosessien kehittäminen. Osa-aikaisena ohjelmistokehittäjänä pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja itsenäisesti toteuttamaan sekä pienmuutoksia että suurempia kokonaisuuksia.

Työtäsi ja oppimistasi tukevat kokeneet tekniset asiantuntijamme. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme. Meillä opit, miten tietojärjestelmiä rakennetaan elinkaariajattelun näkökulmasta.

Mitä toivomme?

Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään, mutta etua on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaamisesta ja käytännön kokemuksesta niiden hyödyntämisessä. Tärkeämpää meille on se, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja haluat kehittyä asiantuntijaksi. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Polycon työnantajana

Olemme Espoon Leppävaarassa toimiva pieni ja maltillisella tahdilla kasvava ohjelmistoyritys. Olemme IT-kokonaispalvelujen edelläkävijä, jonka Effector-tuoteperhe mahdollistaa julkisen sektorin tehokkaan prosessi- ja tiedonhallinnan ja olemmekin erityisen ylpeitä tiiviistä yhteistyösuhteista pitkäaikaisiin sote-alan asiakkaisiimme. Meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla. Tarjoamme joustavan mahdollisuuden etätyöhön.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse tyopaikat@polycon.fi . Otsikoi viestisi ”Osa-aikainen ohjelmistokehittäjä”.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Mårten Jakobsson puhelimitse 040 563 9243 tai sähköpostilla marten.jakobsson@polycon.fi. 

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilö­tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointi­prosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Mårten Jakobsson
Teknologiajohtaja
marten.jakobsson@polycon.fi
p. 040 563 9243

#TEAMPOLYCON