Avoin hakemus : Osa-aikainen ohjelmisto­kehittäjä

Palatko halusta kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi opintojen ohella? Tarjoamme osa-aikaista työtä tulevaisuuden lupauksille! 

Mitä tarjoamme?

Ohjelmistokehittäjänä pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja itsenäisesti toteuttamaan sekä pienmuutoksia että suurempia kokonaisuuksia. Työtäsi ja oppimistasi tukevat kokeneet tekniset asiantuntijamme. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme. Meillä opit, miten järjestelmiä rakennetaan elinkaariajattelun näkökulmasta.

Mitä toivomme?

Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään, mutta etua on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaamisesta ja käytännön kokemuksesta niiden hyödyntämisessä. Tärkeämpää meille on se, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja haluat kehittyä asiantuntijaksi. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Polycon työnantajana

Olemme pieni ja maltillisella tahdilla kasvava ohjelmistoyritys, ja erityisen ylpeitä olemme tiiviistä yhteistyösuhteesta pitkäaikaisiin sote-alan asiakkaisiimme. Meitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla. Toimistomme muuttaa pian Espoon Otaniemestä uusiin viihtyisiin tiloihin Leppävaaraan. Henkilöstöllemme tarjoamme joustavan mahdollisuuden etätyöhön.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse tyopaikat@polycon.fi 

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Mårten Jakobsson puhelimitse 040 563 9243 tai sähköpostilla marten.jakobsson@polycon.fi. 

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilö­tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointi­prosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Mårten Jakobsson
Teknologiajohtaja
marten.jakobsson@polycon.fi
p. 040 563 9243

#TEAMPOLYCON