Mies seisoo raketin vieressä

Osa-aikainen ohjelmisto­suunnittelija

Palatko halusta kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi opintojen ohella? Tarjoamme osa-aikaista työtä tulevaisuuden lupauksille! 

Ohjelmistosuunnittelijana pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja itsenäisesti toteuttamaan sekä pienmuutoksia että suurempia kokonaisuuksia. Työtäsi ja oppimistasi tukevat kokeneet tekniset asiantuntijamme. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme. Meillä opit, miten järjestelmiä rakennetaan elinkaariajattelun näkökulmasta.

Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään, mutta etua on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaamisesta ja käytännön kokemuksesta niiden hyödyntämisessä. Tärkeämpää meille on se, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja haluat kehittyä asiantuntijaksi. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja

Työntekijöitämme yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla; kattaviin työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounas, välipalapöytä, hammashoito, hieronta, liikunta, kulttuuri- ja työmatkasetelit sekä monipuoliset yhteiset tapahtumat.

Kiinnostuitko?

Heräsikö kiinnostuksesi? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.1.2021 mennessä sähköpostitse tyopaikat@polycon.fi. Työsuhde on vaki­tuinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologia­johtajamme.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilö­tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointi­prosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Lasse Anderson
Teknologiajohtaja
lasse.anderson@polycon.fi
p. 040 523 8678

Ohjelmistosuunnittelija Robert

Palvelujohtaja Paula

Ohjelmistosuunnittelija Matleena

Ohjelmistosuunnittelija Juho

#TEAMPOLYCON