Kuva palikoista , joissa on kirjaimia

Avoin hakemus: Ohjelmistosuunnittelija

Mitä teemme?

Polycon Oy on Espoon Otaniemessä toimiva it-kokonaispalvelujen edelläkävijä, jonka Effector-tuoteperhe mahdollistaa julkisen sektorin tehokkaan prosessi- ja tiedonhallinnan. Motivoitunut, osaava ja kehittyvä henkilöstö on avainasemassa, kun laajennamme toimintaamme.

Mitä tarjoamme?

Tuotekehityksemme fokus on sosiaali- ja terveyspalveluiden digitalisaation myötä vahvasti siirtymässä verkkopalveluiden ja mobiiliratkaisujen puolelle. Tekemistämme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet, tavoitteena asiakkaan prosessien kehittäminen. Ohjelmistosuunnittelijana pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja itsenäisesti toteuttamaan sekä pienempiä laajennuksia että suurempia kokonaisuuksia. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme.

Työntekijöitämme yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla; kattaviin työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounas, välipalapöytä, hammashoito, hieronta, liikunta, kulttuuri- ja työmatkasetelit sekä monipuoliset yhteiset tapahtumat.

Mitä toivomme?

Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään. Meillä työskentelyn teknisenä edellytyksenä on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaaminen ja käytännön kokemus niiden hyödyntämisestä. Lisäksi arvostamme SQL-, Git- ja tietoturvaosaamista.

Aidolla polyconilaisella on paloa ohjelmistokehitykseen ja kyky huomioida loppukäyttäjän näkökulma. Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Kiinnostuitko?

Kerro meille mitä osaat, mitä haluaisit tehdä ja miten uskot täydentäväsi tiimiämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi. Toivomme, että kirjoittaisit hakemasi tehtävän nimikkeen hakemussähköpostisi otsikkoon.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Mårten Jakobsson puhelimitse 040 563 9243 tai sähköpostilla marten.jakobsson@polycon.fi. 

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilö­tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointi­prosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Mårten Jakobsson
Teknologiajohtaja
marten.jakobsson@polycon.fi
p. 040 563 9243

#TEAMPOLYCON