Nainen joka katsoo kaukoputken läpi

Palvelupäällikkö

Innostutko asiakaslähtöisistä käyttöönottoprojekteista, joissa järjestelmän avulla sähköistetään asiakkaan prosesseja? Oletko luontainen tiimipelaaja, joka työskentelee sujuvasti niin yrityksen sisäisen tiimin kuin asiakkaan projektiryhmän kanssa? Etsimmekin nyt kasvavaan joukkoomme palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen täydentämään projektitiimiämme.

Mitä tarjoamme?

Palvelupäällikkönä pääset työskentelemään projektipäällikkönä sote-sektorille suunnatun toiminnanohjausjärjestelmämme Effectorin kanssa. Käyttöönottoprojektissa pääset perehtymään asiakkaiden prosesseihin, selvittämään ja ratkaisemaan heidän tarpeitaan, määrittelemään prosesseihin liittyvät määrittelytyöt järjestelmään yhdessä asiakkaan kanssa sekä pitämään käyttäjille koulutuksia. Projektitöiden lisäksi työpäiväsi sisältävät auttamista asiakkaidemme tukipyyntöjen selvittämisessä, järjestelmän uusien toiminnallisuuksien suunnittelua, määrittelyä ja testaamista. Työsi sisältää ajoittain matkustusta kotimaassa asiakaskäyntien muodossa.

Osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen työtehtäviisi voi sisältyä myös myyntiä, markkinointia, käyttöliittymäsuunnittelua ja laajempaa järjestelmätestausta. Osaamisen karttuessa työnkuvaa on mahdollista kehittää sinulle mieluisaan suuntaan.

Mitä toivomme?

Tärkeässä roolissa Polyconilla tehtävässä kuin tehtävässä on halu ylittää asiakkaan odotukset ja tuottaa asiakkaillemme markkinoiden parasta järjestelmäosaamista. Teemme töitä yhdessä, minkä takia arvostamme aitoa tiimipelaajan luonnetta. Työssäsi kommunikoit monien eri osaajien kanssa, joten hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa. Työtehtävä edellyttää kykyä hallita useampaa samanaikaista työtehtävää, oma-aloitteisuutta, priorisointikykyä sekä asioihin tarttuvaa otetta.

Katsomme eduksi korkeakoulututkinnon tai loppuvaiheeseen edenneet opinnot sekä osaamisen sote-sektorilta tai tietojärjestelmien osalta.

Polycon työnantajana

Olemme Espoon Otaniemessä toimipaikkaansa pitävä yritys, jonka tekijöitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ja joustavassa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Ilmoittaudu osoitteeseen tyopaikat@polycon.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 14.3.2021 mennessä. Otsikoithan sähköpostisi ”Palvelupäällikkö” otsikolla. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan ja sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtamme.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan ja sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.

Paula Nieminen
Palvelujohtaja
paula.nieminen@polycon.fi
p. 044 2535530

Ohjelmistosuunnittelija Robert

Palvelujohtaja Paula

Ohjelmistosuunnittelija Matleena

Ohjelmistosuunnittelija Juho

#TEAMPOLYCON