Etsimme teknistä järjestelmäasiantuntijaa!

Hei sinä ongelmanratkaisusta ja salapoliisityöstä syttyvä ohjelmistokehityksen osaaja, tule mukaan rakentamaan alansa johtavia tietojärjestelmäratkaisuja! Etsimme kasvavan tiimimme vahvistukseksi ylläpitotehtävistä kiinnostunutta kehittymishaluista tekijää.  

Mitä tarjoamme? 

Teknisen järjestelmäasiantuntijan roolissa pääset toimimaan sote-sektorille suunnatun toiminnanohjausjärjestelmämme Effectorin, tuttavallisemmin Effen, ylläpitotehtävissä. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö asiakastuen asiantuntijoidemme ja ohjelmistokehittäjiemme kanssa.  

Asiakasrajapinnassa työskentelyä tehtävän hoitaminen ei edellytä, mutta siihenkin suuntaan roolia on mahdollisuus laajentaa. Kokemuksesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan tehtäväkuvaa voidaan laajentaa myös ohjelmistotuotteidemme tuotekehityksen suunnittelu- ja toteutusvastuisiin. 

Mitä toivomme? 

Tulevan kollegasi Olli-Pekan sanoin toimit linkkinä koodin ja ihmiskunnan välissä vastaten osaltasi ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen tuottamisesta. Sinulla on ymmärrystä ohjelmistokehityksestä; selvität kärsivällisesti ja kekseliäisyyttä käyttäen ongelmien ja virhetilanteiden taustalla vaikuttavat syyt ja etsit ratkaisuvaihtoehdot. Hyppäät tarvittaessa sujuvasti käyttäjän saappaisiin ja tulkkaat vaivatta kooditekniset selvitykset maallikoille. 

Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään, vaan tärkeintä on halu ja kyky omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan aiempaa kosketuspintaa ohjelmistokehitykseen esimerkiksi opintojen, aiemman työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Oliopohjaisten ohjelmointikielten osaaminen on tehtävässä eduksi. Lisäksi arvostamme SQL-, Git- ja tietoturvaosaamista.  

Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja. 

Polycon työnantajana 

Polycon on Espoon Otaniemessä toimipaikkaansa pitävä yritys, jonka tekijöitä yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan kattavin työsuhde-eduin sekä monipuolisin tapahtumin porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla.  

Tutustu Polyconiin työpaikkana nettisivuillamme tai somessa

Oletko sinä seuraava polyconilainen? 

Ilmoittaudu 1.11.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kerro hieman itsestäsi. Sähköpostisi toivomme sinun otsikoivan ”Tekninen järjestelmäasiantuntija”. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tulevaisuuden lupausten kanssa voimme sopia myös osa-aikaisesta työstä opintojen ohessa. 

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Lasse Anderson puhelimitse 040 523 8678 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.