Etsitään ohjelmistosuunnittelijaa!

Mitä teemme?

Polycon Oy on Espoon Otaniemessä toimiva it-kokonaispalvelujen edelläkävijä, jonka Effector-tuoteperhe mahdollistaa julkisen sektorin tehokkaan prosessi- ja tiedonhallinnan. Motivoitunut, osaava ja kehittyvä henkilöstö on avainasemassa, kun laajennamme toimintaamme.

Mitä tarjoamme?

Tuotekehityksemme fokus on sosiaali- ja terveyspalveluiden digitalisaation myötä vahvasti siirtymässä verkkopalveluiden ja mobiiliratkaisujen puolelle. Tekemistämme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet, tavoitteena asiakkaan prosessien kehittäminen. Ohjelmistosuunnittelijana pääset yhteistyössä projektiasiantuntijoidemme kanssa suunnittelemaan uutta ja itsenäisesti toteuttamaan sekä pienempiä laajennuksia että suurempia kokonaisuuksia. Oma motivaatiosi ja työsi jälki määrittelevät tulevaisuuden roolisi ja työnkuvasi yrityksessämme.

Työntekijöitämme yhdistää halu tehdä ensiluokkaista työtä rennossa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla; kattaviin työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounas, välipalapöytä, hammashoito, hieronta, liikunta, kulttuuri- ja työmatkasetelit sekä monipuoliset yhteiset tapahtumat.

Mitä toivomme?

Emme odota, että tunnet pitkää liutaa tekniikoita ja työkaluja ennestään. Meillä työskentelyn teknisenä edellytyksenä on oliopohjaisten ohjelmointikielten osaaminen ja käytännön kokemus niiden hyödyntämisestä. Lisäksi arvostamme SQL-, Git- ja tietoturvaosaamista.

Aidolla polyconilaisella on paloa ohjelmistokehitykseen ja kyky huomioida loppukäyttäjän näkökulma. Arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Koska teemme työtä yhdessä, joukkoomme istuu parhaiten aito tiimipelaaja.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Kiinnostuitko? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Toivomme, että kirjoittaisit hakemasi tehtävän nimikkeen hakemussähköpostisi otsikkoon.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana, joten heitä hakemuksesi sisään mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tulevaisuuden lupausten kanssa voimme sopia myös osa-aikaisesta työstä opintojen ohessa.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Lasse Anderson puhelimitse 040 523 8678 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.