Hoitotarvikejakelu

logo hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikejakelu hallintaan

Effector Hoitotarvikejakelu on julkiselle terveydenhuollolle tarkoitettu kattava tietojärjestelmä hoitotarvikejakeluprosessien (ilmaistarvikejakelun) sähköiseen ja kustannustehokkaaseen hallintaan. Järjestelmän avulla hallitaan hoitotarvikejakelupäätöksiä, hoitotarvikkeiden jakelua eri toimipisteissä sekä hoitotarvikevarastoa. Järjestelmä tukee toiminnan johtamista ja sisältää monipuoliset raportointiominaisuudet, joiden avulla seurataan jaettujen hoitotarvikkeiden määriä ja kustannuksia.

Päätöksenteko ja jakelu sujuvaksi ja luotettavaksi

Effector Hoitotarvikejakelu -järjestelmän avulla hoitotarvikejakelupäätökset ovat sähköisessä muodossa hoitotarvikejakelua hoitavan henkilöstön käytettävissä. Jakelutapahtuma etenee sujuvasti, koska päätöksen sisältö, jaettavien hoitotarvikkeiden tiedot ja potilaskohtaiset jakelutiedot ovat hoitotarvikejakelijan apuna. Jakelutapahtuman tiedot tallentuvat järjestelmään seuraavaa jakelutapahtumaa sekä seurantaa ja raportointia varten. Jakelussa voidaan hyödyntää viivakoodilukijaa toiminnan nopeuttamiseksi.

Jakelutoiminnan seurantaa ja johtamista varten järjestelmässä on tehokas raportointimoottori, jonka periaatteen mukaan kaikki järjestelmään syötetty ja siirretty tieto on hyödynnettävissä raportoinnissa. Raportoinnissa voidaan rajata ja ryhmitellä tiedot halutulla tavalla. Raportteja voidaan tuottaa moneen tarpeeseen kuten budjetointia ja päätöksentekoa varten. Hoitotarvikejakelutoiminnan kannalta tärkeitä raportteja ovat esimerkiksi kuluvan vuoden potilasmäärät asiakas- ja ikäryhmittäin sekä kustannukset asiakas- ja tuoteryhmittäin, kunnittain tai jakelupisteittäin.

Järjestelmä voidaan toimittaa itsenäisenä järjestelmänä tai osana Effector-järjestelmäkokonaisuutta. Effector Hoitotarvikejakelu on ollut asiakkaillamme käytössä vuodesta 2006 alkaen yhtenä Effector-järjestelmän (entinen KuntoApu) osiona.

 

Effector tyokalut

Esitteet

Effector Hoitotarvikejakelu -esite
Effector Hoitotarvikejakelu -esite (PDF-muodossa)

Esittely ja lisätiedot

Toimitusjohtaja Leif Esselström
Puh. 040 5789 608
leif.esselstrom@polycon.fi

Asiakastuki

Puh. 010 470 9681
tuki@polycon.fi