Käyttäjätietojen muokkaaminen ja käyttäjätunnuksen passivoiminen

Yrityksen tiedoissa Käyttäjähallinta-sivulla pääset myös muokkaamaan portaaliin jo lisättyjen käyttäjien tietoja sekä tarvittaessa passivoimaan yksittäisen käyttäjän. Portaaliin lisätyt käyttäjät näkyvät sivulla allekkain listattuina. Halutessasi muokata tietyn käyttäjän tietoja valitse kyseisen käyttäjän rivin oikeasta laidasta Muokkaa. Avautuvassa ikkunassa pääset muokkaamaan käyttäjän tietoja (esim. määrittelemään käyttäjälle uuden salasanan vanhan unohduttua).

Käyttäjähallinnassa voit myös passivoida yksittäisen käyttäjän. Tämä tapahtuu klikkaamalla käyttäjän rivin oikeasta laidasta Passivoi ja määrittelemällä käyttäjätunnukselle viimeinen voimassaolopäivä. Viimeinen voimassaolopäivä syötetään sille varattuun kenttään, ja käyttäjätunnus voidaan tällä tavoin valitun päivämäärän mukaisesti passivoida joko heti tai asettaa passivoitumaan tiettynä päivänä tulevaisuudessa.

Aiemmin passivoidut käyttäjät eivät automaattisesti näy Käyttäjähallinta-sivun listassa. Saadaksesi passivoidut käyttäjät näkyviin lisää ruksi listan yläpuolelle kohtaan Näytä myös passivoidut käyttäjät. Tätä kautta pääset myös muokkaamaan käytöstä poistettujen käyttäjien tietoja ja aktivoimaan käyttäjätunnuksen takaisin käyttöön.