Uutiset

Effector Laitehuolto tukee lääkintälaitteiden määräaikaishuoltoprosessissa

Lääkintälaitteiden määräaikaishuoltojen suorittaminen on säännöllinen prosessi, joka noudattaa laiteryhmä- tai laitekohtaisia syklejä. Tätä prosessia voidaan merkittävästi helpottaa automatisoimalla toimintoja Effector Laitehuolto -järjestelmän avulla.

Effectoriin on mahdollista luoda määräaikaishuoltoa varten huolto-ohjelma, johon määritellään mitä tasoa (esim. koko luokitus vai vain tietty tuotemalli) se koskee, millä syklillä huolto tulee suorittaa sekä haluttaessa mitä tehtäviä huoltoon sisältyy. Lisäksi Effectoriin voidaan tallentaa huoltosopimuksia, mikä mahdollistaa myös määräaikaishuoltojen suorittamisen huoltosopimusten puitteissa.

Effector laskee laitteille huolto-ohjelman perusteella automaattisesti seuraavan määräaikaishuollon ajankohdan, ja käyttäjän valintojen mukaan muistuttaa lähestyvistä huoltoajankohdista sekä huolto-ohjelman mukaisten määräaikojen ylittymisestä. Effectorissa käyttäjä voi hakea laitteita, joiden määräaikaishuolto on tulossa tai myöhässä ja luoda laitteille kerralla ns. massatoimintona määräaikaishuollon työmääräykset sekä tarvittaessa tilata kuljetuksen huoltoon. Työmääräykset siirtyvät huoltoyksikön listalle, josta ne otetaan työn alle.

Määräaikaishuollon työmääräyksessä käyttäjälle näytetään huolto-ohjelmaan kuuluvat tehtävät, jotka voidaan merkitä yksi kerrallaan suoritetuiksi. Käytetyt työtunnit ja osat kirjataan niin ikään työmääräykseen. Määräaikaishuoltoihin mahdollisesti liittyvä laskutus on myös automatisoitavissa Effectorin tuella. Työmääräyksen valmistumisen myötä Effector siirtää automaattisesti laitteen huolto-ohjelman mukaista huoltokelloa eteenpäin ja laskee laitteelle seuraavan määräaikaishuollon ajankohdan.

Lisätietoja: 
Annika Yli-Jaskari, palvelupäällikkö, Polycon Oy
p. 0400 853 147 , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.