Uutiset

Suomi.fi-viestien hyödyntäminen tiedoksiannossa

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä (Soite) on valmistelemassa Suomi.fi -viestien käyttöönottoa yhdessä Polyconin kanssa. Suomi.fi -viestit mahdollistavat palvelusetelien ja ostopalvelun päätösten lähettämisen sähköisesti sairaanhoitopiirien ja kuntayhtymien asiakkaille ja potilaille.

Effectoria laajentavaa iPost -moduulia voidaan hyödyntää Suomi.fi -viestien lähettämisessä. Mikäli asiakkaalla on käytössään Effectorin iPost -laajennus voidaan tätä hyödyntää suoraan Suomi.fi -viestien lähettämisessä. Tällöin asiakkaan toimintamallien muutoksille ei ole tarvetta. Nykyinen iPost -integraatio mahdollistaa päätösten ja esimerkiksi apuvälineiden karhukirjeiden lähettämisen postitse suoraan Effectorista. Suomi.fi -viestit täydentävät kokonaisuutta huomioimalla sähköisen tiedoksiannon mahdollisuuden suoraan asiakkaalle. Jos kansalainen ei ole kirjautunut tai ottanut käyttöön Suomi.fi -viestejä tullaan tiedoksiannot toimittamaan heille postitse. Toiminnallisuus vähentää sekä julkisorganisaation kustannuksia että helpottaa kansalaisen asioimista julkisissa palveluissa.

Suomi.fi-paveluiden hyödyistä lisää pääsee kuulemaan Effector-pääkäyttäjäpäivillä Tampereella 15.-16.5.2019. Mikäli haluat kuulla lisää toiminnosta, lisätietoja antaa:

Paula Nieminen, palvelujohtaja Polycon Oy
p.044 253 5530, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.