Uutiset

Effector Mobile tukemaan kotiin tuotettavia apuvälinepalveluita

Polyconille on esitetty toiveita Effectorin mobiiliversiosta, sillä mahdollisuus tiettyjen tietojen selaamiseen ja toimintojen suorittamiseen työpisteen ulkopuolella, lähinnä potilaiden kotona, sujuvoittaisi huomattavasti apuvälinepalveluita.

Polycon on sopinut yhteisprojektin käynnistämisestä Aalto-yliopiston kanssa. Aalto yliopiston opiskelijoista koostuva ohjelmistotuotannon projektityöryhmä lähtee suunnittelemaan ja toteuttamaan Effector Mobile -sovellusta Polyconin määrittelyjen pohjalta. Effector Mobile tulee mahdollistamaan Effectorin etäkäytön älypuhelimella tai tabletilla ja tuo näin toivottua joustavuutta ohjelmiston päivittäiseen käyttöön.

Mahdollisuus käyttää Effectoria asiakkaan kotona tuo merkittävästi lisäarvoa Effector-käyttäjille. Mobiilisovelluksen avulla Effector-käyttäjä pääsee tarkastelemaan asiakkaan tietoja, muun muassa listaamaan asiakkaan käytössä olevat apuvälineet sekä selaamaan päätöshistoriaa ja apuvälineiden huoltohistoriaa. Samoin apuvälineen laina-ajan jatkaminen, palautus tai kadonneeksi merkitseminen sekä mahdollisten työ- tai kuljetusmääräyksen tekeminen onnistuu heti tarpeen noustessa esiin asiakaspalvelutilanteessa.

Kuljetusmääräysten selaaminen, valitseminen ja kuittaaminen sekä työmääräysten selaaminen mobiilisovelluksella helpottaa myös logistiikan ja huoltohenkilöstön työtä. Lisäksi inventaariota tehdessä varaston apuvälineet saadaan listattua ja kuitattua sekä poikkeustapaukset käsiteltyä kätevästi mobiilisovelluksen avulla.

Projektityöryhmän kehittämä Effector Mobile -sovelluksen prototyyppi tullaan esittelemään kevään 2016 Effector-pääkäyttäjäpäivillä Lappeenrannassa.