Niina Uolamo-Paakkonen Polyconin toimitusjohtajaksi

Polycon on viimeisen kahden vuoden aikana kasvanut reippaalla vauhdilla. Tänä vuonna yrityksen liikevaihto on kasvanut noin 30 % ja henkilöstömäärä siinä ohessa kasvanut merkittävästi. Kasvu on tuonut mukanaan uusia tarpeita koskien yrityksen prosessien ja toimintamallien kehittämistä ja uudistamista — tarvitaan muutosjohtajuutta.

Tähän pohjaten Polyconin hallitus on kokouksessaan 22.12.2017 nimittänyt Niina Uolamo-Paakkosen Polycon Oy:n toimitusjohtajaksi. Niina alkaa hoitaa tehtävää 1.1.2018 lukien.

Niina on ollut Polyconin palveluksessa maaliskuusta 2014 lähtien ja toiminut viimeiset kolme vuotta Polyconin kehityskohtajana. Koulutukseltaan Niina on kauppatieteiden maisteri.

Polyconin nykyinen toimitusjohtaja Leif Esselström tulee reilun 16-vuotisen toimitusjohtajuutensa jälkeen jatkamaan Polyconin operatiivisessa toiminnassa kehitysjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Leifin keskeisiä vastuualueita tulevat jatkossakin olemaan uusien ja kehittyvien tietojärjestelmätuotteidemme toiminnallinen määrittely, suunnittelu ja myynti.