Etsitään talous- ja hallintokoordinaattoria!

Mitä teemme?

Polycon Oy on Espoon Otaniemessä toimiva it-kokonaispalvelujen edelläkävijä, jonka Effector-tuoteperhe mahdollistaa julkisen sektorin tehokkaan prosessi- ja tiedonhallinnan. Polyconissa työskentelee tällä hetkellä yli 30 huippuosaajaa. Motivoitunut, osaava ja kehittyvä henkilöstö on avainasemassa, kun laajennamme toimintaamme.

Mitä etsimme?

Etsimme talouden ja hallinnon monipuolista ja kehittymishaluista osaajaa vastuulliseen rooliin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde voidaan solmia valittavan henkilön kanssa sovitun työnkuvan mukaan joko kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi (n. 2-3 pv/vko joustavilla työajoilla). Voit olla työuraasi aloitteleva alan opiskelija tai kokenut ammattilainen ‒ tärkeintä on halu oppia ja aito kiinnostus tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Tulet vastaamaan konserniyritysten myyntilaskutuksen, kirjanpidon ja palkanlaskennan hoidosta sekä viranomaisilmoitusten teosta. Huolehdit toimiston juoksevista asioista, erinäisistä erillisprojekteista ja koordinoit yrityksen ostotilaukset. Toimit Polyconin johdon suorassa alaisuudessa. Taustasi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työnkuvaasi voidaan sisällyttää myös muita tehtäviä esimerkiksi markkinoinnin, myynnin, asiakasraportoinnin ja/tai tietojärjestelmän käyttöönottoprojektien parissa.

Mitä toivomme?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tutkintoa tai opintoja soveltuvalta alalta, ymmärrystä yrityksen kirjanpidosta ja palkkahallinnosta, ongelmanratkaisutaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi arvostamme idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä. Yleinen teknologiatuntemus, halu oppia uutta ja mahdollinen aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat tehtävässä hyödyksi. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle huolellisen perehdytyksen, joustavat työajat, monipuoliset mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä ympärillesi innokkaan ja osaavan työyhteisön, jossa työtä tehdään rennossa ilmapiirissä. Meillä huolehditaan porukan yhteishengestä ja hyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajalla; kattaviin työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounas, välipalapöytä, hammashoito, hieronta, liikunta, kulttuuri- ja työmatkasetelit sekä monipuoliset yhteiset tapahtumat.

Oletko sinä seuraava polyconilainen?

Kiinnostuitko? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen tiimiimme. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 9.8.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana, joten heitä hakemuksesi sisään mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa elokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. 

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Niina Uolamo-Paakkonen puhelimitse 040 519 3934 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja meistä löydät kattavasti myös www-sivuiltamme http://www.polycon.fi/tyopaikat.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojasi säilytetään rekrytoinnin ajan sekä rekrytointiprosessin jälkeen henkilötietosuojalain mukaisesti.